Eminator Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 pls dal sem si do ps3 fw 2.10 a zapnem hru a je tmavá a ukážki sú moc bledé čo stím ???a ak na TV dam tmavšie zas hra je tmava a bledé je ukážka až moc bledá !! a bapr nekdei sa mi zdá že to čo má bit zelene je take trocha iné atd Citovat
0 mansda36 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 Tak to netušim mam taky FW 2.10 , ale vše mi jde v poho . Citovat
0 Eminator Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 nerestartoval se nahodou graphic options neda sa to nekde nadstavit ??? Citovat
0 mansda36 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 A normalně v menu máš normalní obraz . Mužeš zkusit restartnout PS3 drž dlouho tlačitko na restart . Dokud ti to nezapípa 2x Citovat
0 Eminator Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 aj vmenu je to nejaki kockatí Citovat
0 mansda36 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2007 A skoušel jsi ten restart co jsem ti psal , ale jinak budeš muset asi na reklamaci . nebo ti třeba někdo poradí Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 29, 2007 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2007 Nekdy pomuze restore defeaut setings , najdes v setings -- system setings -- restore defeaut setings. Citovat
0 sensei Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2007 pls dal sem si do ps3 fw 2.10 a zapnem hru a je tmavá a ukážki sú moc bledé čo stím ???a ak na TV dam tmavšie zas hra je tmava a bledé je ukážka až moc bledá !! a bapr nekdei sa mi zdá že to čo má bit zelene je take trocha iné atd Zkus jít do Display settings a tam je RGB tak dej full a nastav si propojeni, třeba tam máš nastavené hdmi a blbne to... Citovat
Otázka
Eminator
pls dal sem si do ps3 fw 2.10 a zapnem hru a je tmavá a ukážki sú moc bledé čo stím ???a ak na TV dam tmavšie zas hra je tmava a bledé je ukážka až moc bledá !! a bapr nekdei sa mi zdá že to čo má bit zelene je take trocha iné atd
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.