MaraTFSI Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Zdravim. Pri projizdeni alzy jsem narazil v sekci her na predobjednavku Bioshock Collection. Popisek u toho zadnej a pri rychlym projizdeni googlu taky zadny velky info. Unikla mi snad informace o remasteru serie Bioshock nebo je to nejaka blbost? Dik za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giricz81 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 (upraveno) podle linku z ALzy https://www.alza.cz/ps4-bioshock-collection-d2922857.htm?o=4PS4 PS4 - Bioshock Collection Bioshock Bioshock 2 Bioshock Infinite Upraveno Září 11, 2015 uživatelem giricz81 zestrucneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Puvodne tam nebylo nic vic u toho linku. Kazdopadne klobouk dolu pred alzou... informace o vyvoji byla vypustena do sveta az ted po mesici. Do ty doby nikde ani sluvko o vydani teto kolekce. Udajne by mela vyjit uz koncem listopadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Parádní zprava, myslím si ze to bude jedna z top kolekci i když jsem všechny díly dohrál (kromě Dlc do Infinite). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.