MaraTFSI Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2015 Zdravim. Pri projizdeni alzy jsem narazil v sekci her na predobjednavku Bioshock Collection. Popisek u toho zadnej a pri rychlym projizdeni googlu taky zadny velky info. Unikla mi snad informace o remasteru serie Bioshock nebo je to nejaka blbost? Dik za info... Citovat
giricz81 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Odesláno Září 11, 2015 (upraveno) podle linku z ALzy https://www.alza.cz/ps4-bioshock-collection-d2922857.htm?o=4PS4 PS4 - Bioshock Collection Bioshock Bioshock 2 Bioshock Infinite Upraveno Září 11, 2015 uživatelem giricz81 zestrucneni Citovat
MaraTFSI Odesláno Září 23, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2015 Puvodne tam nebylo nic vic u toho linku. Kazdopadne klobouk dolu pred alzou... informace o vyvoji byla vypustena do sveta az ted po mesici. Do ty doby nikde ani sluvko o vydani teto kolekce. Udajne by mela vyjit uz koncem listopadu... Citovat
S4m0s Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Odesláno Září 23, 2015 Parádní zprava, myslím si ze to bude jedna z top kolekci i když jsem všechny díly dohrál (kromě Dlc do Infinite). Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.