GALBATOR Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Zajímá mě jak je to ve skutečnosti s technickejma problémama na X1 - kolísání fps, doskakování textur atd. Je to markantní nebo si toho člověk ani nevšimne? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Sem už skoro v půlce a v klidu. Stalo se mi asi 3x za hru a jen v rozhovorech, že to blbě renderovalo stín. Jinak FPS sem měl kolísání jen v případě, že jsem stahoval další gamesu a to se stalo jen jednou. Ale to bylo Xko v šuplíku a možná se mu moc nelíbila teplota. Od té doby co je na skřínce už vše cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 a loadingy jsou vpohode nebo cekas pul hodiny ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Jako půl hodiny ne. Ale cca 30s si počkáš. Každopádně hodně toho má fixnout patch 1.10 co teď má být s datáčem. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.