Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomozte s výběrem Batman bs GTAV vs Zaklinac 3


PanSony

Recommended Posts

Pomozte s výběrem Batman vs GTAV vs Zaklinac 3

Ahoj mohu si zakoupit jen jednu z techto her a rozhoduji se mezi novym Batmanem,GTAV a Zaklinacem.

Libi se me vsechny hry, ale malicko hratelne tihnu ke GTA prijde me ze se tam da vic vyblbnout a na delsi dobu zabavit a hrat to ruznymis zpusoby adelat spoustu veci kolem nebo jen jezdit po meste apod. U starych batmanu me vadilo omezeni velikosti mapy a omezeny prostor coz unoveho nehrozi. Zaklinac je super ale rikam si ze si ho mozna poridim az dele. Potrebuju hru kterou staci hrat 1x v tydnu nebo treba jen na chvili zapnout na 30-60min po praci vypnout, coz asi zaklinac nebude prijde me zdlouhavy na chvilkove hran ipokud clovek nema moc casu pres tyden. Vybiram pro sebe ne pro synovce takze nema nejvyssi prioritu grafika jak jsem se ptal v jinem vlakne, ale samozrejme si uvedomuju ze GTAV z nich graficky bude nesjlabsi z tech tri her a pocitam s tim, samozrejme doufam ze to nebude zadna tragedie. U zaklinace pry padaji FPS a plynuost neni pry uplne idealni co jsem slysel.Co byste brali a proc? Chtel jsem i nejakou hru videt v akci bohuzel nikdy nemeli moznsot se alespon juknout nebo si zkusit ovladani techle tri novinek,. takze tezim z recenzei pripadne strasich recenzi viz GTA nazoru z heureky,obrazku a prevazne youtube.

PS: na Zaklinace jsme koukal je datadisk? Ze se prodava bali se hrou a jeste dodatkem?

Dekuju

Upraveno uživatelem PanSony
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to chceš na chvilkový hraní, tak Zaklínače nebrat. Podle mě je nejlepší, ale takhle bys to hrál rok a to nepřeháním. navíc zážitek by z toho byl minimální. Jinak většina DLC k němu je zdarma(a to i ta větší). GTA V vs Batman Arkham Kniht, já bych zase volil spíš Batmana, záleží jestli jsi fanoušek, hrál jsi přechozí díly a ten svět ti něco říká. Ale jestli se chceš fakt jen "vyblbunot" a zapnout to na hodinku po práci, tak ber GTA V. Tam nemusíš ani moc řešit příběh a zábava je tam na dlouhý hodiny. Jinak grafika je i tady skvělá, takže není co řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokuď si ještě neměl možnost GTA hrát, tak je to z těchto tří her dle tvých nároků nejlepší volba. Vyblbneš se do syta, když budeš chtít hrát jen chvíli není to extra problém a když někdy bude víc času, pohneš s příběhem. Samozřejmě plusem je MP část, která když tě chytne, přidá hře taky slušnou dávku hodin. Batmana jako takovýho mám rád (první tři jsem dohrál), ale bál bych se toho, že to není ten typ hry kterej vydrží na tak dlouho (popřípadě né tak opakovatelnej jako GTA) a co se týče Zaklínače, tam potřebuješ fůru času a rozhodně to není na občasný hraní. Takže za mě ber GTA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Predem rikam, ze z techto her mam pouze GTA V, takze nemuzu srovnavat. Ale resil jsem cca 14 dni stejny problem jako ty :). Zvolil jsem nakonec GTA, protoze jsem krome IV dohral vsechny a vzdy me to hrozne bavilo. Grafiky, ac zbyle hry ktere jeste zminujes jsou na tom lepe, si uzivam opravdu hodne, libi se mi i pribeh a hlavne v cem je velke plus v tehle hre, je volnost. Nevim, jestli Te bavi burza nebo investice, ale ja toto mam strasne rad :). A pak az Te GTA omrzi, tak ho treba vymenis :)).

Jinak musim priznat, ze jsem sehnal za levno Zaklinace a ma mi prijit zitra :), ale hrat ho budu az po dohrati GTA :) a nerozhodoval bych se jinak nez prvne si poridit GTA, ale tot muj nazor :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu