Romix Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Dneska jsem si z PSN koupil Rayman 3 HD a zapnu hru a jede jen obraz, zvuk vubec. Takze restart konzole - nic. Potom jsem to stahnul znova a opet hra pro hluchyho... Jde to nejak reklamovat? Nechat si vratit penize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Nikdo, kdo by poradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 divny, hru mam taky a problem s ni nemam, v nastaveni zvuk stlumenej neni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Prave neni..vse na maximu... Vubec to nechapu..je to jedina hra, co tohle dela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 mozna nejaka kombinace firmware v ps3 ( hral sem to cca pred rokem .. ) zkus pisnout na sony, v nejhorsim ti aspon vratej prachy bo tak .. nebo bude nejakej update ale na to je to asi stara hra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Na sony me napsali, ze si mam napsat primo do ubisoftu... Tak mi asi nezbude nic jinyho. Vtipny je, ze i strejda google nenasel nikoho s problemem, ktery mam ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 (upraveno) pogooglil sem taky a taky sem nic nenasel, uvidis co rekne ubisoft, je to fakt blba situace :D jediny co me napada pohraj si v ps3 s nadstavenim audia, sout am ruzny varianty, dts, pcm, atd... ac by to byla velka nahoda kdyby neco z toho pusobilo tenhle problem Upraveno Září 4, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 No zkusim..kazdopadne me to stve. Byly v akci vsechny 3 dily, tak jsem to vzal. Prvni 2 jedou a 3 blbne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 skus smazat a opetovně nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 To jsem zkousel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOV84 Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 měl sem takovejhle problém u všech her. Jakou máš tv? problém bude v tom,že jestli máš svedený zvuk i obraz přes HDMI, tak to televize nepřekousá. Zkus manuálně nastavit rozlišení obrazu na 1080i místo 1080 p přímo v konzoli. Bude to buď nekvalitní HDMI (doporučuji pozlacené konektory) nebo starší,popřípadě méně kvalitní TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Nene, delal to jen rayman. Nakonec pomohla podpora sony... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.