Carl Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Zdravím Má cenu koupit xbox one jen kvůli cca 5 exkluzivním hrám ? Jelikož jsem vlastníkem ps4 A old-gen konzole my tu jen leží.. Tak bych rád znal váš názor na to jestli pořídit jen kvůli sérii halo,forza a nakonec titanfall. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Pokud na to mas cas a nevadi Ti "vyhodit prachy oknem" proc si neudelat radost. Mel jsem soubezne s X1 jeste X360, tu jsem zapnul jednou za mesic...takze ja bych si dalsi konzoli neporizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Podle mě ta investice kvůli Forze rozhodně stojí. Jinak vypadá zajímavě i spousta dalších exkluzivních X titulů, třeba takové Fable .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Já si chci udělat před Vánoci radost Xboxem One. A musím se přiznat, že to je vlastně jen kvůli Gears of War :) Ať už Ultimate edici, nebo pak GoW4. Stejně tak bych si PS4 pořídil jen kvůli Uncharted a Last of Us :) Na zbytek je PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Carl
Zdravím
Má cenu koupit xbox one jen kvůli cca 5 exkluzivním hrám ? Jelikož jsem vlastníkem ps4 A old-gen konzole my tu jen leží.. Tak bych rád znal váš názor na to jestli pořídit jen kvůli sérii halo,forza a nakonec titanfall.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.