rwmmike Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Tato zpráva potěší snad všechny uživatele co vlastní tv stanici HBO. Psal jsem na podporu a přišla mi odpověď. Dobrý den, pane Kostko, snad vás potěší, že aplikaci pro PS3 i PS4 opravdu připravujeme. V tuto chvíli předpokládáme jejich spuštění v první polovině roku 2016 spolu s aplikace pro další platformy jako Xbox One apod. S pozdravem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 a co to jako má být to HBO GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Září 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 www.hbogo.cz se podívej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 jasně filmový kanál :) ale co to bude mít společného s ps4 to by mě zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Září 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 proste jenom appka na sledování filmů asi jako youtube, facebook, netflix a spousta dalších ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 aha tak to stejně nepoužívam koupil jsem si totiž playstation na hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.