Guest Anonymous Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 o dva týdny později (26.1.): Bylo představeno Nintendo DS Lite, informovalo o tom Hrej. V prodeji by nová verze NDS měla být v Japonsku už třetího března a vypadat by měla takhle (spustíte na tom samozřejmě staré NDS hry) pondělní update: reedice NDS nebude Příští týden v pondělí (tj. šestnáctého) by se mohla objevit nová verze Nintenda DS, informovalo o tom Hrej zde Cituji Lik-sang - Meanwhile rumors on Spong.com suggest it'll be a square clam-shell design, inspired by cell phones and allowing you to make free VoIP calls from any wireless hot spot. Kolují dohady, že že bude čtvercového, škeblovitého vzhledu, inspirované mobilními telefony a umožňující vám uskutečnit ZDARMA VoIP volání z libovolného free Wifi spotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 aj tak je PSP lepsie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 hmmm, stejnak v čr je nula nula prd free hotspotů...v usa nebo jap to je jiný...ale u nás je to celkem k ničemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 hmmm, stejnak v čr je nula nula prd free hotspotů...v usa nebo jap to je jiný...ale u nás je to celkem k ničemu :DPRESNE TAK....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 PSP rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 NDS suuuxxxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarjuu Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 mám doma NDS i PSP a nezdá se mi že by jedna byla horší byť třeba NDS neumí tolik co PSP, odsuzovat jeden výrobek je blbost "mám PSP takže NDS bude shit a obráceně" takhle se to brát nesmí, je to především o hrách a ty jsou na obou konzolích setsakramentsky kvalitní a zábavné!!!! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 Dobrá dobrá, ale PSP je stejně best :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 No já mám doma PSP je nej a ségra má NDS má na něj 2 hry, mě to teda moc nebere :( je sice dobrá dotyková obrazovka ale moc mě to nebaví grafika děsná. PSP RULEZZZ , NDS SUXXX :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 moj bratranec ma NDS a je pravda ze niektore hry na to su fakt chytlave ale mna NDS moc nebere keby ste tak vydeli na tom grafiku z NFSU no fuj :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strachau Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 To věřím, NDS bych koupil tak ségře, aby chovala psíka.Nechci to podceňovat, ale je to takové dobré tamagoči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 jo jo tamagoči za 5000,- no nekupte to... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strachau Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 Mě se líbí jen ta dotyková obrazovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 reedice NintendaDS nebude http://ds.qj.net/2006/01/nintendo-responds-to-ds-redesign.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 mě ty hry na NDS přídou zajímavý-rád bych si to vyzkoušel, nezáleží jen na grafice, PSP sem si vybral kvůli tomu že má navíc filmy a mp3 net...to sou silný zbraně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 další šílený nápad, jak by mohlo příští NDS vypadat - takhle to jde, nemyslíte? beru to z hrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 ...skoro jak rubikova kostka:) ..budou k tomu muse davat navod na slozeni:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2006 nové NDS - doplněno 26.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2006 o dva týdny později (26.1.): Bylo představeno Nintendo DS Lite, informovalo o tom Hrej. V prodeji by nová verze NDS měla být v Japonsku už třetího března a vypadat by měla takhle (spustíte na tom samozřejmě staré NDS hry) pondělní update: reedice NDS nebude Příští týden v pondělí (tj. šestnáctého) by se mohla objevit nová verze Nintenda DS, informovalo o tom Hrej zde Cituji Lik-sang - Meanwhile rumors on Spong.com suggest it'll be a square clam-shell design, inspired by cell phones and allowing you to make free VoIP calls from any wireless hot spot. Kolují dohady, že že bude čtvercového, škeblovitého vzhledu, inspirované mobilními telefony a umožňující vám uskutečnit ZDARMA VoIP volání z libovolného free Wifi spotu. jako tabaťerka na cigára to není špatný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 len nechapu proc nintendo pracuje na novom nds ked je na trhu sotva 2 roky a psp ajtak neprekona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 len nechapu proc nintendo pracuje na novom nds ked je na trhu sotva 2 roky a psp ajtak neprekona psp překonávat nemusí, už ho překonalo :D , když koukneš na www.prodejher.cz , tak zjistíš, že v japonsku vede nds o docela hodně. Jsem ale priznivem psp, takže se mi to teda moc nelíbí, že nds vede :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 len nechapu proc nintendo pracuje na novom nds ked je na trhu sotva 2 roky a psp ajtak neprekona psp překonávat nemusí, už ho překonalo :D , když koukneš na www.prodejher.cz , tak zjistíš, že v japonsku vede nds o docela hodně. Jsem ale priznivem psp, takže se mi to teda moc nelíbí, že nds vede :twisted: ale v amerike a eu vedie psp. a ked ti šikmoočkovia nevedia ocenit dobru konzolu tak ma to netrapi. okrem toho cinania davaju prednost kravinam ako gamecube, nds, tamagoci pred psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 asi vam to tady smazu ,nintendo ds sux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 len nechapu proc nintendo pracuje na novom nds ked je na trhu sotva 2 roky a psp ajtak neprekona psp překonávat nemusí, už ho překonalo :D , když koukneš na www.prodejher.cz , tak zjistíš, že v japonsku vede nds o docela hodně. Jsem ale priznivem psp, takže se mi to teda moc nelíbí, že nds vede :twisted: to jako, že tahle kalkulačka vyhrála souboj s PSP?? ty žlutý jsou fakt na palici a vím to z vlastní zkušenosti protože s nima makám v práci)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2006 DS nemuze PSP prekonat...koupil bych to tak 4letymu diteti...od 6 uz zvladne psp :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.