Guest Anonymous Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2006 DS nemuze PSP prekonat...koupil bych to tak 4letymu diteti...od 6 uz zvladne psp :mrgreen: od 3+ je ape escape golf a kopa takich veci takze psp je od 3+ a nds pre cinanov a deti do 2r 8) Citovat
colin Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2006 len nechapu proc nintendo pracuje na novom nds ked je na trhu sotva 2 roky a psp ajtak neprekona psp překonávat nemusí, už ho překonalo :D , když koukneš na www.prodejher.cz , tak zjistíš, že v japonsku vede nds o docela hodně. Jsem ale priznivem psp, takže se mi to teda moc nelíbí, že nds vede :twisted: to jako, že tahle kalkulačka vyhrála souboj s PSP?? ty žlutý jsou fakt na palici a vím to z vlastní zkušenosti protože s nima makám v práci)) jj, vyhrála ho v jap. :D myslím, že skoro o dvojnásobek :D , Citovat
Machmi Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2006 já nevím proč se o tom bavíte, když máte psp ? to vám nestačí ? :lol: Citovat
colin Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2006 já nevím proč se o tom bavíte, když máte psp ? to vám nestačí ? :lol: jo jasně že stačí :D . Jsem chtěl jen zareagovat trošku na tohle téma, jelikož tady někdo psal, že nds nemá šanci. No ale podle toho jak se prodává v jap, tak asi má. Citovat
Machmi Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2006 já nevím proč se o tom bavíte, když máte psp ? to vám nestačí ? :lol: jo jasně že stačí :D . Jsem chtěl jen zareagovat trošku na tohle téma, jelikož tady někdo psal, že nds nemá šanci. No ale podle toho jak se prodává v jap, tak asi má. šikmooký jsou děti. pořád by jenom hráli arkády atd... :lol: Citovat
350Z Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2006 PSP aj tak rulezz, kam sa hrabe nejake DSko nie? Citovat
colin Odesláno Únor 2, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2006 PSP aj tak rulezz, kam sa hrabe nejake DSko nie? nemůžu jinak než souhlasit, psp is rulezz :D Citovat
Machmi Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2006 yes PSP is GR8! psp rulezz, ale sony sux! 8) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2006 DS je na hovno nic to neumi jako psp Citovat
Kubika1 Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2006 Co se dá na PSP foru očekávat všichni odsuzují NDS ale ono není zas tak špatný... na PSP nemá ale jinak je to good stroj... :wink: Citovat
FankyZ Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2006 myslim ze se nemuze propojit s PC nebo mozna asi nejspis kecam Citovat
Guest nextgen Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2006 Pls zahlasujte mi na http://nextgen.czweb.org/, už jsem to dal na Nintendo fórum, tak teď ať je to spravedlivý i na PSP fórum.. thx Citovat
MorroR Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2006 zajímavé..na těch anketách nintendo vede na plný čáře:) připadá mi, že tam hlasovaly lidi co PSP ještě nikdy neviděly:) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Květen 5, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2006 To není možný, že to Nintendo tak vede :shock: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Květen 13, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2006 Čus dskáři já sem starej dskář měl sem 2 hry jedna supr a druhá hahaha mno a tedka je moje ds v bazaru doví jestli ne už uněkoho doma :) DS NEMÁ TOLIK MOŽNOSTÍ jako psp ale japončíci ponich jdou Citovat
Malcolm. Odesláno Květen 13, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2006 jj DS je jen na hrani DS: Gaming konzole PSP: Multimedia konzole si myslim ze DS by me za chvili omrzelo Citovat
Guest Anonymous Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 Omrzelo na 100% jaok mě až na nintendo dogs Citovat
Guest grYn_goo Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2006 PSP ist best :!: :!: :!: 8) Citovat
Kořas Odesláno Červen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2006 Oba přístroje jsou skvělé.Hezký a neutrální názor, takový se mi libí! :D Citovat
Prochy Odesláno Červen 26, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2006 ted je to nintendo DS lite a design se jim vazne povedl .. display je prej taky o dost lepsi =))) .. ale na PSP to porad nema Citovat
siki Odesláno Červenec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2006 ja bych si nds nekoupil jen kvuli tomu ze tam nejdou hacknout hry , maji horsi grafiku , nedaji se tam poslouchat mp3 , nedaji se tam sledovat filmy , nejsou tam tak skvele hry , a kdyz chcete jit na internet tak si musite prikoupit jakysi modul atd atd sice nestoji moc ale pokud vyte jak na to s psp tak vas to vyjde stejne levneji Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2006 ja bych si nds nekoupil jen kvuli tomu ze tam nejdou hacknout hry , maji horsi grafiku , nedaji se tam poslouchat mp3 , nedaji se tam sledovat filmy , nejsou tam tak skvele hry , a kdyz chcete jit na internet tak si musite prikoupit jakysi modul atd atd sice nestoji moc ale pokud vyte jak na to s psp tak vas to vyjde stejne levneji ...a není na něj Tekken :lol: :evil: Citovat
siki Odesláno Červenec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2006 presne ated neni co dodat no jenom to ze na nej neni plno dalsich her jako na psp Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.