michal.ostravice Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Odesláno Září 8, 2015 Vracím se po létech ke konzoli a chtěl bych pár rad. Pokud to bych to tu měl zaplevelit, tak mi prosím dejte odkazy a přesunte nebo smažte. 1. Jaký monitor. Uvažuji o Samsung 27 palců PLS nebo jiném IPS. Je kvalita vyšší než u TV? Vzdálenost bude maximálně 1 metr, proto jsem pro 27 palců 2. Připojení reprosoustavy Lze připojit přímo repro Genius SP-HF1800A nebo je nutno použít jiné řešení?[h=3][/h]3.Nákup her Nejdůležitější dotaz. Jelikož rozumím polsky bez omezení a zvládám čtenou polštinu na 90%, tak bych rád u některých titulů jejich lokalizaci. Je nutno kupovat přímo v PL nebo stačí PL účet a při aktualizaci se mi stáhnou titulky? U dabované edice chápu nákup přímo v PL 4. Jsou patche povinné? Díky pomalé přípojce internetu bez možností zrychlení(hory) bych rád patche odkládal na dobu mé nepřítomnosti. Je možné je odložit? Předem díky Citovat
0 eRik Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Odesláno Září 8, 2015 Čau, hale no... já mám 37" telku a hraju od ní 2-3m. Tak nevím, velikost nechám asi na tobě, podle toho, co každému vyhovuje. Tyhle repráky tam napřímo určitě nepřipojíš, doporučuju sluchátka ;). Konkrétně tyhle: http://sluchatka.heureka.cz/playstation-gold-wireless-headset-ps4/ , klidně kup jetý - stejně na MP budeš asi potřebovat mulťák. S těma hrama ti neporadím, nemám zkušenost. Patche nejsou povinný, ale nezahraješ si bez nich multiplayer a dají se odložit na kdy budeš chtít, prostě to stopneš a pak než vypálíš z baráku to pustíš, navíc se dá konzole uvést do stavu spánku, kde ani nevíš, že jde, ale stahuje data :). to je fajn. Citovat
Otázka
michal.ostravice
Vracím se po létech ke konzoli a chtěl bych pár rad. Pokud to bych to tu měl zaplevelit, tak mi prosím dejte odkazy a přesunte nebo smažte.
1. Jaký monitor.
Uvažuji o Samsung 27 palců PLS nebo jiném IPS. Je kvalita vyšší než u TV? Vzdálenost bude maximálně 1 metr, proto jsem pro 27 palců
2. Připojení reprosoustavy
Lze připojit přímo repro Genius SP-HF1800A nebo je nutno použít jiné řešení?[h=3][/h]3.Nákup her
Nejdůležitější dotaz. Jelikož rozumím polsky bez omezení a zvládám čtenou polštinu na 90%, tak bych rád u některých titulů jejich lokalizaci.
Je nutno kupovat přímo v PL nebo stačí PL účet a při aktualizaci se mi stáhnou titulky? U dabované edice chápu nákup přímo v PL
4. Jsou patche povinné?
Díky pomalé přípojce internetu bez možností zrychlení(hory) bych rád patche odkládal na dobu mé nepřítomnosti. Je možné je odložit?
Předem díky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.