midiborec Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Tak uz mame možnost vyzkoušet obě dvě hry a proto mě zajima ktera se vám libi nejvice ? Ja musim říct že PES 16 mi nejak přirostl k srdci. Hrači se chovaji na hřišti realněji a nebehaji jako postřelení. Fifa 16 me docela zklamala jelikoz jsem nepoznal žádný rozdil oproti Fife 15. Snad jen jine menu a uz netrva tak dlouho nez odpískají ofsajd. Napište vaše nazory pro a proti ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Zatím u mě vede PES 16. Poslední ročníky jsem hrál FIFA 15/14/ před tím PES. Takže teď se možná vrátím. V PES má být editor na i dresy týmu , uvidíme jak to bude fungovat, celkově ten edit a podle toho se rozhodnu- měl by tám být jednoduchý import souboru z flashky což by bylo fajn. Jinak demo fify mě moc nenadchlo ale dám mu ještě šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Září 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Ja spis řesim co koupit za plnou jestli PES nebo Fifu:roll: docela težké rozhodovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Jestli má PES 2016 licenci na UEFA Europa league tak by mohla být šance že tam budou české týmy. FIFA 16 ještě taky oficiální seznam všech lig nevydala, tak tedy těžko říci. U mě vyhraje ta hra, kde bude nějaký český tým. Jinak se asi rozhodnu podle pocitu z hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Ja spis řesim co koupit za plnou jestli PES nebo Fifu:roll: docela težké rozhodovaní. U PES většinou rychleji padá cena, takže za měsíc už by se dalo něco ušetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Po zahrani dema fifa 16 musim rict ze jednoznacne vede pes 2016 predobjednano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Tak to ja jsem to mel stazene PES hral jsem chvilku a musel jsem to smazat. U me vede FIFA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 (upraveno) Tak jsem pročetl něco na netu a zde přikládám svůj amaterský překlad. Píšu to jako fanda FIFA (hraji ji 20let). Pro Evo jsem hrál vždy jen dema. "Největší rozdíl mezi oběma hry je, samozřejmě, v tom, jak se hrají. Fox engine (který pohání Konami v Metal Gear Solid 5) udělal zázraky i s Pro Evo animacemi, a to pomohlo k plynulosti hry. AI týmových kolegů dělá skvělé náběhy do prostoru, což by měli dělat a reagují na to totéž co děláte vy a neuvíznete tak smyčce animací (motanice) s ostatními hráči. Ve skutečnosti celá věc poskytuje ještě závaznější pocit, ale jen v dobrém slova smyslu. Ve srovnání s FIFA kdy většinou musíte držet sprint a driblovat, PES vám dává chvíli na to, postojem těla, zpomalit hru a přečíst si tak co ostatní hráči dělají a získat tak větší kontrolu nad ovládáním. PES je velice týmová hra a způsob jakým hráči cítí hru se dynamicky odráží i ve hře. Hráči mají svou sílu, velikost a styl velmi dobře přeloženou do hry a to pomáhá dát každému více intimní pocit pro vás hráče. Jednoduše řečeno, je to nejlepší fotbalová hratelnost od dob PES 5, pokud jste fanoušek tak budete vědět očem je řeč a je to opravdu velká pochvala. Tak jako vždy půjdou velké peníze do FIFA. Jeho fanouškovské jádro je oddané a to bude fungovat zřejmě dobře. Ale pokud se díváte na novou výzvu, nebo pokud jste trochu nemocní z toho jak moc se EA zaměřil na FUT módu, tak Pro Evo vám může pomoci zamilovat si znovu fotbalovou hru. " V PES 2016 je již oficiálně potvrzena AC Sparta Praha + oficiální license Evropské ligy (tudíž možná šance na další české týmy. Zde přehled: https://pes.konami.com/us/pes/exclusive-competitions-in-pes-2016/ Upraveno Září 11, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mic-hal Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Tak taky přidám názor.. Fifa mi po pár zápasech přijde skoro stejná jako loňská.. PES se zase podle mě enginem zasekl v minulém století.. Asi letos ušetřím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 (upraveno) FIFA se mi líbí o dost víc graficky a celkovým prostředím hry (menu, loga...). Ten celkový "design" série PES mi připadá až odpudivý, včetně toho hnusného fontu, který je pro Japonsko typický. Potom je tady absence licencí u značného počtu týmů. Na druhou stranuv PES hráči vypadají v pohybu lépe a hlavně přirozeněji, celkově pocit z hry je lepší. Každopádně plnou kupuju FIFU, kvůli licencím, lepšímu režimu kariéry, hezčí grafice a hlavně kvůli FUT a hraní online celkově, přecejen ta komunita je větší. Nicméně nezastírám, že je pro mě FIFA přesto docela zklamáním a to kvůli takřka neznatelnému pokroku od minulého ročníku (ženské týmy jsou podle mě nesmysl a zbytečnost, nevidím jediný důvod, proč s nimi hrát). Upraveno Září 12, 2015 uživatelem DeviR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 (upraveno) Ale co jsem tak četl, tak u PES 2016 bude prý možné u PS4 použít možnost "Option File Sharing". Což je možnost updatovat hru (jména, nové týmy, soupisky....) jednouše přes USB flashku. Pracuje na tom vždy komunita a bude tak jednoduché mít ve hře všechny hráče a tymy jako licencované. Už se to prý takhle dělalo u PES 2015. https://pes.konami.com/pes/edit-mode-feature/ Překvapilo mě, že je ta možnost i u konzole PS4, což by bylo super. Odesláno z Sony Xperia Z2 Upraveno Září 12, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 (upraveno) Tak první recenze na PES 2016 jsou velmi pozitivní. Na metacritcs zatím průměr 87%: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/pro-evolution-soccer-2016 Upraveno Září 15, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Já letos podpořím fifu, už jenom za tu češtinu. Podle mě by to mělo být u každé hry standart. Herně se mi lépe hrálo PES, ale jelikož hraju hlavně online 1v1 nebo be a pro tak je fifa jasná. A myslím že prodej bude podobnej jako před rokem. Pes koupím až v akci kolem 700kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Pro me je jasna volba FIFA. Za tu cestinu jsem taky moc rad. A naprosto s tebou souhlasim, ze by CZ melo byt standart :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Vypadá to, že letos prvně půjdu do PES. Demo mě bavilo o malinko více. FIFA mi sice přijde lepší po grafický stránce, nicméně je to furt stejné předchozím dílům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 (upraveno) Zatím to cítím naprosto podobně, ale ještě asi počkám na první zahraniční recenze FIFA 16 a přoklonil bych se pouze pokud by tam byly nějaké české týmy, popř. celá liga. Upraveno Září 15, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Verdikt: PES 16 dopadla překvapivě velmi dobře, demo verze ani screeny nebyly až do dnes vůbec přesvdčivé. Ukázalo se však, že celkově plná hra je mnohem lepší a bez chyb. Proč hra ale nemá celých 10 / 10? Recenzentům se například nelíbili některé animace, především brankářů. Další mínusy má hra v nedodělku některých sekcí, prý nejsou dostatečně udělané a mohly být mnohem propracovanější. A další mínus = PC verze, je mnohem horší, než konzolová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Osobně už sporty moc nehraju ale konzole byly vždy lepší na ovládání. Jinak na recenze už nevěřím, oni dobře zhodnotí jen to co se líbí jim a ne to co je pro lidi... :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 mikas_cze nechápu jak se můžeš rozhodovat podle toho jestli tam dají tu českou řepáckou ligu vždyt to je hnus ta naše liga to je ostuda vůbec dávat do televize ne tak ještě do hry jako nic proti jen prostě žasnu jak jsou lidi zaslepení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Co ti na tohle napsat. Prostě mám svůj oblíbený tým a rád bych si zahrál za něj. Je mi buřt, že je pro někoho řepácká. Pro mě je zase třeba řepácká liga francouzká nebo německá. A nikdy nehraju za top týmy, to umí hrát i blb. Jen pro info: česká liga patří mezi nejofenzivnější ligu v evropě s průměrem přes 3 branky na zápas Řepákům zdar :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 jasný tak snad ti ji tam dají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Tak já bych si taky klidně zahrál za nějakej cz team, ale nutnost to není. Jedinou blbost místo které se mohli věnovat něčemu jinému je ten dámskej odpad:D Možná je to škoda a pes kvalitu určitě má, ale FIFU bude hrát 75% hráčů, tak o tom to asi je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 7 věcí, ve kterých by mohl letošní PES porazit FIFU (english): www.redbull.com/uk/en/games/stories/1331747165448/why-pro-evo-2016-beats-fifa-this-year Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Co ti na tohle napsat.Prostě mám svůj oblíbený tým a rád bych si zahrál za něj. Je mi buřt, že je pro někoho řepácká. Pro mě je zase třeba řepácká liga francouzká nebo německá. A nikdy nehraju za top týmy, to umí hrát i blb. Jen pro info: česká liga patří mezi nejofenzivnější ligu v evropě s průměrem přes 3 branky na zápas Řepákům zdar :-) Jenže na ty zápasy německé a francouzské ligy se dá aspoň dívat, u nás je to bída s nouzí. Zachraňuje to Sparta, Plzeň a dejme tomu Jablonec s Libercem, jinak to je odpad. O návštěvnosti se ani nebavím. Nedávno jsem viděl ligový zápas 2. německé ligy, na kterém bylo cca 20 tisíc lidí, to mě nikdy nepřestane fascinovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 (upraveno) Nemůžeš přeci porovnávat návštěvnost se zemí,která má 8x větší počet obyvatel než ČR. Ale to je jedno, pojďme raději ke hrám. ;-) [h=1]PC verze PES 2016 je další mizerný port:[/h]http://www.zing.cz/novinky/28644/pc-verze-pes-2016-je-dalsi-mizerny-port Upraveno Září 18, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.