mike75 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Děcka prosím o radu. Dnes mi ps4 poprvé oznámila že mám málo pameti,tak jsem musel mazat hry . Nekde jsem se dočetl,že si mužu zalohovat hry nekde na ps store ? je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Pokud smažeš zakoupenou hru, na storu ti zůstane v kolekci = můžeš si jí kdykoliv stáhnout znovu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 To je taky super,dik. Ale ja mam jen placky. Ty hry co jsem si stahl z ps plus uz jsem vymazal ale stejne bojuji s mistem. 500 gb je fakt malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 si kup 1 tb hdd nebo 2 tb hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 koukni na zbytky po hrach, ikdyz to mas z placky, tak updaty sou leckdy uz halda giga .. takze co mas na plackach nehrajes a moc se nechystas smazni i v menu v psku ... ono se to pak stahne znova, savy zutanou .. de jenom o ty aktualizace.. pak si este projdi galerii videoklipu co sis udelal prez tlacitko share jeslti pouzivas, kazdej zaznam ma kolem 600mb jestli jich mas hodne nahral si je na youtubko a nesmazal z konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 aaischa - dik,jdu to prozkoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Ja osobne bych volil variantu vetsiho disku. Na youtube je hezkej navod vymeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Děcka prosím o radu. Dnes mi ps4 poprvé oznámila že mám málo pameti,tak jsem musel mazat hry . Nekde jsem se dočetl,že si mužu zalohovat hry nekde na ps store ? je to pravda ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.