mike75 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Odesláno Září 11, 2015 Děcka prosím o radu. Dnes mi ps4 poprvé oznámila že mám málo pameti,tak jsem musel mazat hry . Nekde jsem se dočetl,že si mužu zalohovat hry nekde na ps store ? je to pravda ? Citovat
0 xUltimate Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Odesláno Září 12, 2015 Pokud smažeš zakoupenou hru, na storu ti zůstane v kolekci = můžeš si jí kdykoliv stáhnout znovu :-) Citovat
0 mike75 Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Září 12, 2015 To je taky super,dik. Ale ja mam jen placky. Ty hry co jsem si stahl z ps plus uz jsem vymazal ale stejne bojuji s mistem. 500 gb je fakt malo. Citovat
0 aaischa Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Odesláno Září 12, 2015 koukni na zbytky po hrach, ikdyz to mas z placky, tak updaty sou leckdy uz halda giga .. takze co mas na plackach nehrajes a moc se nechystas smazni i v menu v psku ... ono se to pak stahne znova, savy zutanou .. de jenom o ty aktualizace.. pak si este projdi galerii videoklipu co sis udelal prez tlacitko share jeslti pouzivas, kazdej zaznam ma kolem 600mb jestli jich mas hodne nahral si je na youtubko a nesmazal z konzole... Citovat
0 mike75 Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2015 aaischa - dik,jdu to prozkoumat Citovat
0 kasaco10 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Odesláno Září 15, 2015 Ja osobne bych volil variantu vetsiho disku. Na youtube je hezkej navod vymeny. Citovat
Otázka
mike75
Děcka prosím o radu. Dnes mi ps4 poprvé oznámila že mám málo pameti,tak jsem musel mazat hry . Nekde jsem se dočetl,že si mužu zalohovat hry nekde na ps store ? je to pravda ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.