-Pavel- Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 (upraveno) DELETE pls Upraveno Říjen 16, 2015 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Jaka forza? V jakem stavu je disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Jaka forza? V jakem stavu je disk?ta první disk je v pořádku, načte se normalně ale jak se to spusti tak se objevi jen logo Xbox a pak černá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Musíš mít nainstalovaný update přímo od MS pro zpětnou kompatibitu pro hraní Xbox 1 her. Máš toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Musíš mít nainstalovaný update přímo od MS pro zpětnou kompatibitu pro hraní Xbox 1 her. Máš toto?Ne kde to seženu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 A co třeba zapnout hlavičku a zkusit si to tady najít? Nenapadlo tě že třeba na ofic. stránkách Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Ta strašná lenost zabíjí... http://www.microsoft.com/cs-cz/download/details.aspx?id=12129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 jak to nainstalovat instrukce jsou v Angličtině a te nevládnu zkoušel jsem to přes flashku naformátovanou v Xbox360 a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Hele děláš si s nás tady už prdel nebo co? Neumíš hodit do překladače pár vět nebo nerozumíš tomu, že to máš jen rozbalit a vypálit na CD? Ty vole todle už je moc, buď jsi naprostý pako nebo si děláš prdel, co vydržíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Hele děláš si s nás tady už prdel nebo co? Neumíš hodit do překladače pár vět nebo nerozumíš tomu, že to máš jen rozbalit a vypálit na CD? Ty vole todle už je moc, buď jsi naprostý pako nebo si děláš prdel, co vydržíme...Vypálit to vim .Prdel si z nikoho nedělám Teď jsem to zkoušel a napsalo to tohle nevim co to je Anglicky fakt neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 (upraveno) To ti píše když chceš udělat ten update nebo když spouštíš tu hru? A odpoj se od Xbox Live když spouštíš tu hru. Upraveno Září 12, 2015 uživatelem Jarda66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 (upraveno) To ti píše když chceš udělat ten update nebo když spouštíš tu hru? A odpoj se od Xbox Live když spouštíš tu hru.tohle piše to když chci udělat update teď jsem zkusil se i odhlásit od Xbox Live a nic pořád ta stejná hlaška Upraveno Září 12, 2015 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Přejmenoval jsi to na default.xex jak je tam napsáno v tý dokumentaci než si to vypálil? Když ti to ani tak po přejmenování nepůjde zkus použít ještě toto: http://uloz.to/xbDDCVr/xboxcompatible-11-2007-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 (upraveno) Přejmenoval jsi to na default.xex jak je tam napsáno v tý dokumentaci než si to vypálil? Když ti to ani tak po přejmenování nepůjde zkus použít ještě toto:http://uloz.to/xbDDCVr/xboxcompatible-11-2007-zip nainstalovat se mi to povedlo (z linku z ulozto) přesto stále černá obrazovka by mně zajmalo čím to muže byt ? Upraveno Září 13, 2015 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Tak to už nevím, Forza 1 je v seznamu podporovaných kompatibilních her, pokud máš interní HDD tak by to mělo chodit. Tak jestli někdo jiný by nevěděl, mě už nic nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Ještě mě napadlo, je ta Forza PAL verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Ještě mě napadlo, je ta Forza PAL verze?je to pal verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Jaký downgrade máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Jaký downgrade máš na mysli?na nižšší FW ale to asi nejde si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Ne nejde. Čtu tady v jednom fóru, že by to mohlo být zapnutou rodičovskou kontrolou, mrkni jestli to nemáš zapnuté v nastavení Xboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 rodičovskou kontrolu mám vypnutou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Tak bohužel už nevím, zkus ještě vymazat cache paměť, v nastavení, na HDD tuším žluté tlačítko, jinak už mě nic nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Tak bohužel už nevím, zkus ještě vymazat cache paměť, v nastavení, na HDD tuším žluté tlačítko, jinak už mě nic nenapadá...to jsem udělal taky a pořád jen černá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Nevím, tak se na to vybodni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Nevím, tak se na to vybodni....Nic jiného mi asi nezbyde škoda ,kdyby někdo věděl jak to vyřešit tak sem s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Září 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 (upraveno) Delete pls Upraveno Říjen 2, 2015 uživatelem Jack Sparrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
-Pavel-
DELETE pls
Upraveno uživatelem Jack SparrowOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
25 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.