franzkafka Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 (upraveno) Název release: NHL.Legacy.Edition.XBOX360-iMARS Velikost: 7.71 GB Žánr: Sport Region: FREE Release NHL.Legacy.Edition.XBOX360-iMARS obsahuje češtinu. Dostupné ligy: NHL, AHL, CHL, Liiga, SHL, DEL, Extraliga ledního hokeje a National League Upraveno Říjen 4, 2015 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 stáhnuto - ale neprochází ABGX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Nebude to tím, že to je ještě officiálně nevyšlo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 tak už je v databázi - zkontrolováno - vypálit a hrát, hrát ...................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Kdo by tu stupiditu hrál, když je to rok od roku horší srajda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Jak to může být rok od rohu horší srajda, když se už tři roky mění jen soupisky ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Hoši máte sice pravdu, ale když nic jiného není tak berem co se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Jak to může být rok od rohu horší srajda, když se už tři roky mění jen soupisky ? :-D Ne, hratelnost je rok od roku horší, ovládání je už tak překomplikovaný, že se to nedá hrát, čím dál více simulace - takže zábavnost je nula. Dobré NHL mohlo být snad tak před 10 lety, za tohle bych nedal ani halíř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 ještě že máme flash nebo RGH - cena těch her je u nás přístupná všem jak víme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Ne, hratelnost je rok od roku horší, ovládání je už tak překomplikovaný, že se to nedá hrát, čím dál více simulace - takže zábavnost je nula. Dobré NHL mohlo být snad tak před 10 lety, za tohle bych nedal ani halíř... To jen je potřeba se naučit hrát. Arkadu bych nikdy nehral, hardcore simulace je teprve zabava a myslím, že od 2006 udelali velký kus práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Dával jsem tomu šanci mockrát, ale hardcore simulace je pro mě absolutně nezábavný a nic neříkající mód hry. Arkáda mě bavila chvilku, celkově jsou ale všechna NHL za poslední roky shit. Poslední NHL které mě bavilo bylo NHL 98. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barkoci2 Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 NHL LEGACY chce update systemu , co se mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Hanzel Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 stáhl jsem nhl legacy,ale abgx ji nenajde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 kterou verzi ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Hanzel Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 verze imars,když vložím do abgx tak to skončí failed,poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony1 Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 je potřeba nějak přenastavovat abgx nebo imgBurn ? cca po 20 sekundách mi to vyhodí chybu. Dělala mi to i nová fifa, jinak mi vždycky všechny hry jely bez problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Hanzel Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 abgx jen vložit soubor ini(online databáze)..jinak pálím přes clone cd a nemam problém..pokud ale myslíš že máš vypáleno,nainstalováno a z ničeho nc to spadne,restartuje xko,nahlásí neorigo disk tak nevím,ale vyřešil jsem to že nhl legacy nenainstaluju na hdd,ale hraju přímo z dvd a nespadne to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Nevíte kdy vyjdou soupisky? eichel v buffalu apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) ahoj, docela mě překvapuje koment, že je to více simulace...simulace čeho? pokud chci hrát např. kariéru, tak za brankáře jsem úplný jelito, protože tým přede mnou je jen do počtu (začínám od juniorky) a tým soupeře hraje jako profi z NHL. když si dám útočníka nebo obránce, tak stále stejné, můj tým komparsistů a já abych věše spasil jak modla Crosby, to fakt není simulace, ale pouhý úkaz komerčnosti NHL pro ovce, kteří si hrají na G.I. Joe s hokejkou. proto vás tady chci požádat, jestli nemáte někdo vychytané nastavení hry, aby se dal hrát hokej jako týmová hra a ne se tam plácat sám jak blbec...díky moc ///EDIT: ať to zkouším nastavit jak zkouším, pořád se to chová stejně, co sakra dělám blbě? :-) Upraveno Leden 5, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Hraní za brankáře je tristní :-D. Zkoušel jsem to asi tři ročníky po sobě a nedá se to hrát :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 no právě :-( já jsem bývalý brankář ve florbalu, tak mě to do tý brány táhne, ale pokud začnu u juniorů, tak je to o nervy...když už přetrpím nějakou tu sezonu a začnu se maličko zlepščovat, mám lepší výsledky než ten druhej golman, tak si tak jako tak playoff nezachytám, jen ho mám jak ♥♥♥♥♥ komentovat pro novináře....ona celá ta NHL je na palici, zkoušeli jsme hrát s kamarádem každej na svém postu a celý tým fakt jak kompars, obránci za úplný ♥♥♥♥♥y, kteří neumí ani vyhodit puk z pásma a když hraju kariéru za útočníka, tak jsem fakt jak Crosby...vezmi si puk a dávej goly, my ostatní jsme tu do počtu a nezapoměň bránit, to my taky neumíme...tuhel hru fakt dělqal ♥♥♥♥♥, kterej nestál nikdy na bruslícha hokej neviděl ani v TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2016 To máš jako u FIFY tam je ten mod take nehratelný, jediné co se da hrat v režimu become a legend je basketbal od 2take a PES. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 ach jo :-( škoda že 2k nedělá už hokej, třeba by tam kariára byla o něčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlouba1 Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 jak vložit nové soupisky? Staženo mám, pomoci horizion programu vložim na usb disk, který jsem formátoval na konzoli. Po té jsem z flasky dal volbu move na HDD a soupisky mi nejdou, nejdou ani ve hře jakoby načíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2016 cavte nejake najnovsie supisky na nhl 16 legacy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.