fiofionisio Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Prosim vas koupil jsem si novou tv philips 50 palcu 4k rozliseni 400hz napojil jsem ps 4 ale pokazde co neco zmacknu tak na tv to udela po vterine neda se takhle hrat muze to byt horsim hdmi kabelem nebo necim jinym? Prosim o radu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 12, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Ahoj, je potřeba si zapnout mód zobrazení HRA, v nastaveni zobrazení TV . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Září 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 dekuji vyzkousim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Září 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Ahoj tak sem to chtel zkusit ale v zobrazeni rezim hra nemam je tam film standart atd v nastaveni zvuku rezim hry je zkusil jsem to a porad stejny mam tedy vyzkouset neconz tech rozliseni co tam mam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Ahoj tak sem to chtel zkusit ale v zobrazeni rezim hra nemam je tam film standart atd v nastaveni zvuku rezim hry je zkusil jsem to a porad stejny mam tedy vyzkouset neconz tech rozliseni co tam mam? Zkus se podivat do polozky v menu Obecne mel by tam byt rezim hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 napiš přesně jaký model TV máš, pak se to dá dohledat easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Září 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Ok mrknu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Září 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 50PUS6809 řada 6800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 (upraveno) tak sám nejsi, je to teda anglicky a řešení tam asi není :o/ http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/PS4-on-philips-4x-input-lag/td-p/44832514 edit: http://www.supportforum.philips.com/en/archive/index.php/t-17293.html Dear all, When connecting the set to a PC or gaming console via HDMI, we suggest that the resolution of the PC or gaming console output be set to 1080p@60Hz and use the PC/Game mode setting on your TV to ensure the best possible performance. If you would like to set the resolution to 2160p@30Hz on your connected device, a delay can be expected due to the technical limitations of the TV. Using PC/Game mode on your TV will provide the least amount of delay possible. If you have any further questions or comments regarding this issue, please contact your local call center. Best, Johann Dear Philips, If there are (hardware) technical limitations of the TV that cause it to have this amount of lag when the resolution is set to 2160p@30Hz than I consider this TV not to be truly 4K capable. And this should have been specified on the box, something like Warning: only TV mode is available with 4K resolution. Since this is not the case, and we have a TV with a game mode that isn't even remotely usable on 4K resolution, I consider this to be false advertising on the part of Philips and I think we should form a group of users and pursue legal action against your company. Either this or Philips recognizes this as a problem with their product and issues a firmware update or a physical recall to fix it. Thank you, Cristian -- takže prostě tvá TV tě co se input lagu týká bude štvát stále, nezdá se že je nějaké řešení v dohlednu :o/ Tedy tato TV není vhodná k PS4 a pohodovému hraní, toť můj závěr. Upraveno Září 14, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Kolik jsi z tu telku dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Září 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 kluci uz jsem na to prisel musi se vypnout easyling nebo jak se to jmenuje a jde to normalne teda aspon me to tak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fiofionisio
Prosim vas koupil jsem si novou tv philips 50 palcu 4k rozliseni 400hz napojil jsem ps 4 ale pokazde co neco zmacknu tak na tv to udela po vterine neda se takhle hrat muze to byt horsim hdmi kabelem nebo necim jinym? Prosim o radu diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.