BeaXD Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Ahoj zajimalo by mne jak na takovy preklad rada bych si zahrala silent hill 2 v CZ ale nwm jestli bude stacit rozbalit iso soubor a najit texty a pak to programem dat spatky do isa nwte jestli by to fungovalo dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Není problém to dát ven z isa a zpět. Problém je ještě ten další soubor, asi to nepůjde jen otevřít v poznámkovém bloku a přeložit ;) Už jsem asi 10 her na ps2 počeštil, ale pouze jsem upravil texty z PC verze a dal do PS2 verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeaXD Odesláno Září 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 A jaky program jsi pouzil a jaky hry mas pocesteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.