armink Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Zdravím, dneska se mi začala dít nepříjemná věc. Snažil jsem se nahrát covery ke hrám (přes návod xmoda který tu dával ale na prohlížeči jsem se nemohl dostat na ip xboxu) nicméně opět neúspěšně. Vše v čem jsem se rýpal jsem dal jak bylo ale když se z nastavení xboxu nebo nějaké hry snažím dostat zpátky do FSD menu přes střední tlačítko a normálně Y nebo tím prvním tlačítkem (back home nebo tak nějak) se hra vypne, obrazovka zčerná ale menu se už neukáže. Musím konzoli vypnout a zase zapnout. Ví někdo čím by to mohlo být a jak to napravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Září 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Nikdo neví? Je to dost otravné xbox pořád zapínat a vypínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Září 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Refresh Refresh Refresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.