Tono4 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Ahoj, nevíte jak je možné, že v obchodech např. Datart, Alza atd. mají Fifu 16 s xboxem one 500GB hdd, ale samostatně Fifu 16 ne? Mě teda spíše vadí, že není xbox one 1TB s Fifou 16 :-) Mám to objednané, tak se již těším :-) Na dotaz mi obchody nedaly odpověď, tak zkouším jestli to nevíte vy :-) Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Září 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Ahoj, nevíte jak je možné, že v obchodech např. Datart, Alza atd. mají Fifu 16 s xboxem one 500GB hdd, ale samostatně Fifu 16 ne? Mě teda spíše vadí, že není xbox one 1TB s Fifou 16 :-) Mám to objednané, tak se již těším :-) Na dotaz mi obchody nedaly odpověď, tak zkouším jestli to nevíte vy :-) Díky za info V obchodech to podle mě nabízejí v bundlu. Je to samotný xbox 500GB a k tomu karta s kódem pro stažení z marketplace. Stáhnout to půjde až hra vyjde tj. 25.9. Potom to budou mít i v obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomazy360 Odesláno Září 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 24.9 by uz to malo fungovat ne? inak mozes poslat gamertag v ss ked budes hrat futbalik online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tono4 Odesláno Září 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Ahoj, tak jsem se díval že opravdu v xbox one s 500 GB hdd je jen kód a stáhnout to půjde po vydání a v Datartu fifa 16 s xboxem one 1TB je plna disková verze, ale i tak mi odepsali z Datartu ze to budu mít až koncem října, tak nevím proč :-D Budu to muset ještě nějak pořešit :-D Xko one s 1TB hdd má také vyjít v září, tak nevím proč až koncem října vyřídí mou předobjednávku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Dneska pro ni jedu do Gameexpress a uz se nemuzu dockat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 vytvořil sem na FB skupinu pro můj klub do FIFA16 pro clubs ... kdyb někdo měl zájem zahrát stačí se přidat, budem tam domoluvat zápasy, party atd .) https://www.facebook.com/groups/R3DCompany/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus120 Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Zdravim jak ulozit opakovacku golu? Dikes za odpoved : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2016 Mám dotaz - jak vyzvat kamaráda online na zápas,prostě jen my dva proti sobě,ne coop? Musí být otevřená hra a pak kde to je -ve hře jsem nic nenašel nebo v menu konzole?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devveCZ Odesláno Červen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.