Cassper Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Pokud koupím již použitý Xbox One, na kterém jsou digitální verze 3 her, tak to znamená, že jsou asi přiřazeny k účtu původního majitele, je to tak ? Pokud já si tam tedy vytvořím svůj účet, tak je: - uvidím pokud ten majitelův účet nastavím jako "this is my home xbox" a využiju sdílení her - okamžitě o ně přijdu, pokud si majitel nastaví domácí xbox jinde Nebo to je nějak jinak ? Dají se třeba ty licence na můj účet na stejném Xbox One převést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Mám pocit, že je to tak jak píšeš. Když se přihlásí jinde, hry už nespustíš. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 No ty hry pokud tam nebude puvodni ucet na kterem byly zakoupeny a nastaven na my home xbox, tak je na svem uctu nespustis. Ta zmena my home xbox jde zmenit jednou za 4 mesice. Ber to tak, ze pokud k tomu uctu na kterej byly zakoupeny nebudes mit plnej pristup maji ty hry pri prodeji konzole v podstate nulovou hodnotu protoze nemas jistotu ze puvodni vlastnik si nenasdili ucet nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.