TobiCZ6 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Ahoj, koupil jsem si fifu 16 a když chci hrát s někým přes internet, tak mi to prostě nejde.. Napíše že to nevyhledalo žádného hráče.. Přitom normálně hraju online NHL 15 i gta 5.. Neví někdo co s tím, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 ahoj , ty včera to blbnulo více lidem, EA servery měli nějaký problém a plno lidem nešla online hra, chyba je na straně EA. Dneska by to mělo být snad v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TobiCZ6 Odesláno Září 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Tak furt to nejde, už jsem kontaktoval poskytovatele internetu,ale zatím se na mě vysral.. Nemám totiž veřejnou ip adresu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada36 Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Zde je návod jakým zpusobem si mužete nastavit své internetové pripojení V SETTINGS bežte do NETWORK Fpo => Set Up Internet Connection (Nastavit internetové pripojení) 1) zvolte zpusob Vašeho pripojení WIFI nebo LAN 2) custom 3) Ip adress => Automatic 4) DHCP => Do not use 5) DNS => manual 6) primary 8.8.8.8 secondary 8.8.4.4 7) MTU => manual 8) MTU => 1400 (u ps3 1500) 9) Proxy => Do Not Use 10) Provedte test a uložte alternativni DNS OpenDNS Address - Primary: 208.67.222.222 Secondary: 208.67.220.220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WHERESKILL Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 mam ten stejny problem , pomohlo vam nastaveni od rada36 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TobiCZ6
Ahoj, koupil jsem si fifu 16 a když chci hrát s někým přes internet, tak mi to prostě nejde.. Napíše že to nevyhledalo žádného hráče.. Přitom normálně hraju online NHL 15 i gta 5.. Neví někdo co s tím, prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.