Filislut Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Dneska rano jsem si dával hru přes USB, hra normálně běžela, ale pak když jsem ji vypl tak z ničeho nic jsem se uz nemohl dostat zpátky do freestyle menu, ani na ovladači když zmáčknu ,,home button, tak už se mi ani tam neukáže freestyle home, ale pouze xbox home, zkoušel jsem box pustit přes CD mechaniku, to me ale najela modrá obrazovka a jak kdyby se neco programovalo... Někde jsem našel ze se jde dostat do freestyle menu přes xexmenu, to ale nikde taky nemám... Nevíte někdo jak mam pokračovat abych se dostal do Freestylemenu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filislut Odesláno Září 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Jeste jsem zapomněl napsat ze na HDD mam podle místa nahrané všechno co tam bylo, nic se tudíž nesmazalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.