Prerovak Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Elektromarket T.S. Bohemia má nyní akci na XBOX ONE - NOVÁ ZA STAROU... více info: https://www.tsbohemia.cz/?inc=inc/akce/xbox/x1_cashback.htm Třeba někdo využije..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 super... zajimalo by mě co tam je za podmínky :D donesu jim tam rozsekaný PS2 a budu mít xko o 1500 levnější ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prerovak Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Ano i rozsekane PS2 se pocita "nefunkcni herni konzole" a plati -1500Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 staci otevrit link a precist si podminky :) ( jak uz psal kolega, muze byt i nefunkcni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 (upraveno) Ani nevíte jak jste mě potěšily,v sobotu jsem chtěl jet konečně pro xone a doma mi leží stará 360 fat s flashem a odešel jí ovladač tak jim to tam hodím :) stačí jenom konzole nebo i ovladač ? Nikde jsem to tam nenašel.. Upraveno Říjen 1, 2015 uživatelem Carl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 (upraveno) I na alza.cz probiha od utery akce vykup stare x360 / od 2400Kc az do 4400Kc dle specifikace / pri koupi xone. Hacek je v tom, ze konzole nesmi byt starsi 2. let, musi bytkoupena na alze a pozaduji kompletni baleni. Takze akce neakce... Upraveno Říjen 1, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 a nevies kde ma alza tu akciu popisanu? na ich strankach som nic nenasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Prislo mi to mailem v ramci "xbox magazinu" kupoval sem tam na svuj ucet pro kamose xone. Odpoledne az budu na pc, to z toho mailu vytahnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Carl: Staci jenom konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 jonzAK: super, budem ti vdacny za dalsie Info... uz len keby MS potvrdil, ze backward compatible bude cela seria AC, Batmani, RDR a mass efekty a mozem zmigrovat... takto mam resty a neviem kedy to vobec dohram:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Tak to si asi na té TS bohemia pořídím tu Forza edici..1500 dolů je v cajku ..mámdoma několik ps1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 (upraveno) Vic informaci tam neni. Upraveno Říjen 2, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Já nechápu moc dobře co to je za akci :-D jak má tom potom vydělají? To mají tak malý prodej že to tím chtějí nahnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 No vzhledem k tomu, co psal honzaAK o par postu nahore ( Hacek je v tom, ze konzole nesmi byt starsi 2. let, musi bytkoupena na alze a pozaduji kompletni baleni. Takze akce neakce...), tak to zas takovy odvaz neni. Asi je Alza bude prodavat jako "pouzite zbozi " :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Kdyz pozaduji zaruku, tak je mozne ze jim to MS vykoupi v ramci zvyseni prodeju XONE a prechodu hracu na nextgen...vetsi financni podpora pro vyvoj her atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 To si nemyslim, ze by se v tom angazoval MS (u nich bych spis rekl akci podobnou na TS Bohemia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Takze jsme tuhle akci vyuzil a vzal ONE s FIFA16 a navic je v baleni i mesicni EA Access clenstvi. Berou prakticky vsechny konzole, ja osobne daval vietnamsky Polystation :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 lol Xone za polystation to je dobrej upgrade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Tak ja neprechazel z Polystationu, ale dal jsem jim do akce Polystation. Prece nebudu davat X360 nebo PS3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Jo však jasny ale je to vtipný :D nějak jsem tu akci nepochopil... jak na tom můžou vydělat ? Jedine že by předtím XONE měli maximálně předražený a teď "slevily" na standartní cenu jako je v ostatních e-shopech,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Je to marketingova akce, ale neboj, oni na tom i tak vydělají (nejsou charita). Momentalne ma TS Bohemia diky teto akci nejevnejsi ONE v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Těch ps1 co mám doma..ale co bych pak dělal s těma xboxama :) Leda tu Forzu vzít...ale i té je všude mraky a asi spadne s cenou dolů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Tak to nakup a pak to prodávej tady na foru o litr dráž :D nebo bazoš apod. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 To je moc velkej finanční objem a risk na malej zisk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 To spis rozprodej PSX jako „starou konzoli“ do tétoakce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.