Pepe DeLuxe Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2006 Zdravim, mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s temito rychlejsimi pametovymi kartami? Udavaji 120x neboli přenosová rychlost: až 18 MB/s čtení a zápis. Ma cenu si trochu priplatit za vyssi rychlost? A pujde vubec tato karta do PSP? Konktetne jsem nasel SanDisk Memory Stick PRO DUO Extreme III 120x 1GB MagicGate Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2006 Zdravim, mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s temito rychlejsimi pametovymi kartami? Udavaji 120x neboli přenosová rychlost: až 18 MB/s čtení a zápis.Ma cenu si trochu priplatit za vyssi rychlost? A pujde vubec tato karta do PSP? Konktetne jsem nasel SanDisk Memory Stick PRO DUO Extreme III 120x 1GB MagicGate Diky za info. ano, bude fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2006 ale v PSP nepoznas rozdil, ten poznas jedine pri kopirovani pres ctecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2006 Přesně tak rychlost je skoro jedno jaká bude znám karty Sony a tam je buď na ní stříbrná barva to je malá rychlost nebo červeno zlatá toje vyšší rychlost a nebo zlatá to je nejvyšší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepe DeLuxe Odesláno Říjen 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2006 Dik, takze koupim normalni ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2006 Jinak jak velkou kartu myslím jako kapacitu chceš? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pepe DeLuxe
Zdravim, mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s temito rychlejsimi pametovymi kartami? Udavaji 120x neboli přenosová rychlost: až 18 MB/s čtení a zápis.
Ma cenu si trochu priplatit za vyssi rychlost? A pujde vubec tato karta do PSP?
Konktetne jsem nasel SanDisk Memory Stick PRO DUO Extreme III 120x 1GB MagicGate
Diky za info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts