Pepe DeLuxe Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 Zdravim, mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s temito rychlejsimi pametovymi kartami? Udavaji 120x neboli přenosová rychlost: až 18 MB/s čtení a zápis. Ma cenu si trochu priplatit za vyssi rychlost? A pujde vubec tato karta do PSP? Konktetne jsem nasel SanDisk Memory Stick PRO DUO Extreme III 120x 1GB MagicGate Diky za info.
0 Dutch Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 Zdravim, mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s temito rychlejsimi pametovymi kartami? Udavaji 120x neboli přenosová rychlost: až 18 MB/s čtení a zápis.Ma cenu si trochu priplatit za vyssi rychlost? A pujde vubec tato karta do PSP? Konktetne jsem nasel SanDisk Memory Stick PRO DUO Extreme III 120x 1GB MagicGate Diky za info. ano, bude fungovat
0 Master12 Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 ale v PSP nepoznas rozdil, ten poznas jedine pri kopirovani pres ctecku
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 17, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 Přesně tak rychlost je skoro jedno jaká bude znám karty Sony a tam je buď na ní stříbrná barva to je malá rychlost nebo červeno zlatá toje vyšší rychlost a nebo zlatá to je nejvyšší :)
0 Pepe DeLuxe Odesláno Říjen 17, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2006 Dik, takze koupim normalni ;)
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 18, 2006 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2006 Jinak jak velkou kartu myslím jako kapacitu chceš? :)
Otázka
Pepe DeLuxe
Zdravim, mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s temito rychlejsimi pametovymi kartami? Udavaji 120x neboli přenosová rychlost: až 18 MB/s čtení a zápis.
Ma cenu si trochu priplatit za vyssi rychlost? A pujde vubec tato karta do PSP?
Konktetne jsem nasel SanDisk Memory Stick PRO DUO Extreme III 120x 1GB MagicGate
Diky za info.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts