krivulak Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Zdravím, nadrobil jsem si obrovský prů*er, mám na opravu PSP 3004, kterému nešlo napájení, vyřešeno měněním desky, pán si přinesl vlastní, údajně plně funkční (netváří se problémově). Bohužel, při výměně jsem rozbil LCD, to je vedlejší, horší je, že plně funkční nová mechanika nefunguje (z mých zásob). Připojení k desce jsem si kontroloval dvakrát, nevidím problém, PSP ale tu mechaniku vůbec nevidí, po vložení disku se vůbec neroztočí, nereaguje, po mechanickém zmáčknutí západky se ani nerozsvítí laser. Přitom ta mechanika normálně funguje v druhém PSP, hrál jsem hry asi půl hodiny, bez problému. Mohla by ta deska mít nějaký FW nebo něco, co zapřičiňuje nefunkčnost mechaniky? Potřebuju nutně pomoct, už teď všechny prachy, co dostanu za opravu, půjdou na nový display, a OPRAVDU se mi nechce do toho krámu vrážet další peníze, protože už jsme s majitelem dohodnutí na stropu. Díky vám všem mockrát za každou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Takhle na dálku těžko říct, ale když v jiným PSP (mimochodem stejnej model - 300x?) funguje, musí to nejspíš být nějaká HW závada na té měněné desce. FW mají PSP-čka všechny stejný, tím to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.