draxler Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2015 Zdravim, chci se zeptat jak dostat aktualizaci soupisek do Master League?? Jde mi jen v exibicich a Online. Diky Citovat
0 pes.vboude Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2015 Zdravim, chci se zeptat jak dostat aktualizaci soupisek do Master League?? Jde mi jen v exibicich a Online. Diky Pokud už máš ML rozehranou, musíš začít znova. Citovat
0 djbrouk Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2015 Zdarec,chci se zeptat co jsou ty zlaté hvězdy nahoře vedle bodů,mám tam pořád 0.:) Citovat
0 draxler Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2015 Pokud už máš ML rozehranou, musíš začít znova. Prave,ze jsem zacal,ale mam tam stare soupisky. Co s tim? Citovat
0 draxler Odesláno Říjen 17, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2015 Zacal jsem novou hru a porad tam mam stare soupisky,kdeje chyba?? Citovat
Otázka
draxler
Zdravim, chci se zeptat jak dostat aktualizaci soupisek do Master League?? Jde mi jen v exibicich a Online. Diky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.