Trinky Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Zdravim... nemuzu se uz par dni prihlasit do PSN. Mate nekdo podobny problem ? Error 33992 6 . Poradi mi nekdo eventuelne nejaky typy jak na to ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matrix_DC Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 (upraveno) [TABLE=class: style-6] [TR] [TD]CE-33992-6[/TD] [TD]PSN sign-in failed at [Test Internet connection][/TD] [TD]Make sure you are signed in to PSN before you start the connection test. This error may occur if you try the test during a PSN maintenance. Check the PSN status and try after the maintenance is over You can check the status of the PSN here.[/TD] [/TR] [/TABLE] Jinak na stránkách píšou, že bude probíhat plánovaná údržba. Planned Maintenance ReminderRoutine maintenance and improvements for PlayStation™Network will be performed for approximately 2 hours on Tuesday, October 13, 21:30 PDT (October 14, 04:30 GMT) to October 13, 23:30 PDT (October 14, 06:30 GMT). Anyone who already has a PlayStation™Network account can still sign in to their PlayStation™Network profile, play games, and use most applications while this maintenance is carried out.You will not be able to access Account Management, PlayStation™Video, or complete a purchase in the PlayStation®Store during this maintenance. We apologize for any inconvenience. We recommend activating your PS4™ console as your primary console before maintenance begins for the best experience. You will only need to do this once and will remain in effect for all future maintenances: How to activate your PS4 console as primary We strive to ensure that PlayStation™Network services are available at all times, but occasionally we must take PlayStation™Network offline to perform essential maintenance and implement feature enhancements. We are working hard to reduce the duration of each maintenance. Upraveno Říjen 12, 2015 uživatelem Matrix_DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trinky Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Tohle uz jsem vsechno procital. Kamosum okolo mne to funguje. A to ze bude planovana udrzba vim,doufam ze se to tim vyresi.. jinak uz fakt nevim co s tim abych to rozchodil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 No hele Sony se teď v tom dost hrabe a mají dost blbě údržby a přetížené servery? Třeba v pátek sme s kámošem dotáhli do mýho pařanskýho sídla jeho PS s tím že budeme hrát ve dvou SW Battlefront ale bohužel nešlo se nám dat do párty. Pak jsem si přečetl že to nejde nikomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trinky Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Tak jsem zkusil jak nasteveni vseho co kazdej radi, tak si nechat prehodit ip adresu na verejnou a taky porad nic... Ted vubec nevim jak dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trinky
Zdravim... nemuzu se uz par dni prihlasit do PSN. Mate nekdo podobny problem ? Error 33992 6 . Poradi mi nekdo eventuelne nejaky typy jak na to ? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.