Trinky Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2015 Zdravim... nemuzu se uz par dni prihlasit do PSN. Mate nekdo podobny problem ? Error 33992 6 . Poradi mi nekdo eventuelne nejaky typy jak na to ? Diky Citovat
0 Matrix_DC Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2015 (upraveno) [TABLE=class: style-6] [TR] [TD]CE-33992-6[/TD] [TD]PSN sign-in failed at [Test Internet connection][/TD] [TD]Make sure you are signed in to PSN before you start the connection test. This error may occur if you try the test during a PSN maintenance. Check the PSN status and try after the maintenance is over You can check the status of the PSN here.[/TD] [/TR] [/TABLE] Jinak na stránkách píšou, že bude probíhat plánovaná údržba. Planned Maintenance ReminderRoutine maintenance and improvements for PlayStation™Network will be performed for approximately 2 hours on Tuesday, October 13, 21:30 PDT (October 14, 04:30 GMT) to October 13, 23:30 PDT (October 14, 06:30 GMT). Anyone who already has a PlayStation™Network account can still sign in to their PlayStation™Network profile, play games, and use most applications while this maintenance is carried out.You will not be able to access Account Management, PlayStation™Video, or complete a purchase in the PlayStation®Store during this maintenance. We apologize for any inconvenience. We recommend activating your PS4™ console as your primary console before maintenance begins for the best experience. You will only need to do this once and will remain in effect for all future maintenances: How to activate your PS4 console as primary We strive to ensure that PlayStation™Network services are available at all times, but occasionally we must take PlayStation™Network offline to perform essential maintenance and implement feature enhancements. We are working hard to reduce the duration of each maintenance. Upraveno Říjen 12, 2015 uživatelem Matrix_DC Citovat
0 Trinky Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2015 Tohle uz jsem vsechno procital. Kamosum okolo mne to funguje. A to ze bude planovana udrzba vim,doufam ze se to tim vyresi.. jinak uz fakt nevim co s tim abych to rozchodil.. Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2015 No hele Sony se teď v tom dost hrabe a mají dost blbě údržby a přetížené servery? Třeba v pátek sme s kámošem dotáhli do mýho pařanskýho sídla jeho PS s tím že budeme hrát ve dvou SW Battlefront ale bohužel nešlo se nám dat do párty. Pak jsem si přečetl že to nejde nikomu... Citovat
0 Trinky Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 Tak jsem zkusil jak nasteveni vseho co kazdej radi, tak si nechat prehodit ip adresu na verejnou a taky porad nic... Ted vubec nevim jak dal. Citovat
Otázka
Trinky
Zdravim... nemuzu se uz par dni prihlasit do PSN. Mate nekdo podobny problem ? Error 33992 6 . Poradi mi nekdo eventuelne nejaky typy jak na to ? Diky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.