Jump to content
  • 0

PS4 SAFE MODE - kompletní smazání všeho


BioToXx_
 Share

Question

Zdarec mám takovou otázku, dost mi to teď vrtá hlavou.

Story:

v pátek si ke mě kámoš vzal PS4 (má staré asi půl roku), hrajeme, paříme , vaříme a najednou blik PSko se mu vyplo a restartovalo se v SAFE MODE - zkoušeli jsme reset v safe menu a skoro všechny možnosti. Pak jsem na netu našel (asi s 2,5 promilema) že se musi dát možnost Inicializace systemu.

Tak jsme to dali a jemu se smazalo komplet celý ps - jak verze systemu,savy z her (dokonce ani na cloudu nic neměl), všechno stažený a i téma se mu resetovalo. Dá se to získat zpět ? Má plusko a nastavené automatické nahrávání savu na cloud.

Jak se tohle může prosím Vás stát ? Jen tak z ničeho nic ?

Celkem by mě to nasralo, ztratit veškerý progress. A hlavně z toho mám noční můry.

Edited by BioToXx_
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy