hubis78 Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Zdravim vsechny, dlouho premyslim nad nakou hrou co se da hrat v KooPu. Muzete se nekdo podelit o zkusenosti, popripade neco doporucit? Nechci koupit hru a zjistit ze kooP stoji za nic. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 gears of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Taky by mě to zajímalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 gears of war Hravas to? pro kolik lidi to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Serie Halo jde v co-op ve splitu i online Plants vs. Zombies GW pouze local v co-op Minecraft az ve 4 na jedny tv Diablo III az ve 4 na jedny tv Lara Croft Temple of Osirish az ve 4 na jedny tv - super hra za dobrej peniz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 (upraveno) Hele i remaster edice tak jede toho Halo? Já ji měl na X360 a tam se dalo hrát až ve 4rech a byla to pecka na domácí pařbu s kamošema. Ale četl jsem, že remaster jde jen pro 2 :/ Gears of war: Ultimate Edition - sme s kamošem dohráli kampaň. Bylo to supr a čekám až mi pojede GoW 3 a Judgement. Minecraft je pecka pro 4. Super sranda. Diablo 3 si teda musím koupit! A jak to jde s těma Plants vs Zobmies: GW? Jako že hrajete 2 proti botům? Upraveno Říjen 16, 2015 uživatelem Guntroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Ještě zapomínáte na Destiny, tam funguje coop taky. Sice jen přes xlive, ale i tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Mě osobně jsem hlavně o couch coop alias splitscreen. Tedy když dojde někdo ke mě na pivo ať můžem zahrát spolu. To je ta výhoda oproti PC. Sedneš do gauče, pustím gamesu a paříte spolu. Když bych chtěl hrát hry po netu na to mám PCčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Hele i remaster edice tak jede toho Halo? Já ji měl na X360 a tam se dalo hrát až ve 4rech a byla to pecka na domácí pařbu s kamošema. Ale četl jsem, že remaster jde jen pro 2 :/Gears of war: Ultimate Edition - sme s kamošem dohráli kampaň. Bylo to supr a čekám až mi pojede GoW 3 a Judgement. Minecraft je pecka pro 4. Super sranda. Diablo 3 si teda musím koupit! A jak to jde s těma Plants vs Zobmies: GW? Jako že hrajete 2 proti botům? S tim PvZ mas recht, hrajes s kamosem proti bootum.. ale zabavny to je;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Dik za tipy, tak Pujdu do Destiny a Gear of war[emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guntroman Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Destiny nejde hrát v couch coopu. Jen přes xbox live. Což je fakt škoda si myslím. Gears frčej ve splitu i online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 CoD a Zombies mode. Nové SW Battlefront a jejich survival mode. GoW kromě kampaně hlavně mód horda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Pokud jde jen o hraní na lokále ve více lidech, tak ještě doporučuji Castle Crashers a motorky Trials Fusion. U obou her zaručuji spousty zábavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Dik moc na vsechno mrknu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Zdravím.A určitě koukni i na Borderlands: The Handsome Collection’ jde hrát splitscren i online ,až 4hráči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony5 Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Prosím o radu. Koupil sem Plant vs. Zombie .. chce to po mně nějaký EA code a email... když chci hrát ve split creenu... jak to nastavit abych spustil split screen pro dva hráče ?? Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.