Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zajimave Co-op hry

hubis78

Recommended Posts

Hele i remaster edice tak jede toho Halo? Já ji měl na X360 a tam se dalo hrát až ve 4rech a byla to pecka na domácí pařbu s kamošema. Ale četl jsem, že remaster jde jen pro 2 :/

Gears of war: Ultimate Edition - sme s kamošem dohráli kampaň. Bylo to supr a čekám až mi pojede GoW 3 a Judgement.

Minecraft je pecka pro 4. Super sranda.

Diablo 3 si teda musím koupit!

A jak to jde s těma Plants vs Zobmies: GW? Jako že hrajete 2 proti botům?

Upraveno uživatelem Guntroman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě osobně jsem hlavně o couch coop alias splitscreen. Tedy když dojde někdo ke mě na pivo ať můžem zahrát spolu. To je ta výhoda oproti PC. Sedneš do gauče, pustím gamesu a paříte spolu. Když bych chtěl hrát hry po netu na to mám PCčko.

Odkaz ke komentáři

Hele i remaster edice tak jede toho Halo? Já ji měl na X360 a tam se dalo hrát až ve 4rech a byla to pecka na domácí pařbu s kamošema. Ale četl jsem, že remaster jde jen pro 2 :/

Gears of war: Ultimate Edition - sme s kamošem dohráli kampaň. Bylo to supr a čekám až mi pojede GoW 3 a Judgement.

Minecraft je pecka pro 4. Super sranda.

Diablo 3 si teda musím koupit!

A jak to jde s těma Plants vs Zobmies: GW? Jako že hrajete 2 proti botům?

S tim PvZ mas recht, hrajes s kamosem proti bootum.. ale zabavny to je;)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu