draxler Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Zdravim, resil jste uz nekdo samovolne vypinani gamepadu na XOne? Baterie jsem menil. Behem hrani se mi ovladac rozblika a na obrazovce se objevi hlaska,ze je ovladac disconnect a musim ho znova nahodit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 Tu pomôže asi len reklamácia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 Obcas mi to taky dělá ale až když jsou baterie tak pod půlkou. Takže bych ten problém viděl v tomhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draxler Odesláno Říjen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 Baterie plne... v tom to nebude... hlavne se to stava i mym pratelum,kteri vlastni taky tuto konzoli.... to: valis1 ohromny plus za znak Alfa Romeo,taky jsem vlastnik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
draxler
Zdravim, resil jste uz nekdo samovolne vypinani gamepadu na XOne?
Baterie jsem menil. Behem hrani se mi ovladac rozblika a na obrazovce se objevi hlaska,ze je ovladac disconnect a musim ho znova nahodit..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.