draxler Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2015 Zdravim, resil jste uz nekdo samovolne vypinani gamepadu na XOne? Baterie jsem menil. Behem hrani se mi ovladac rozblika a na obrazovce se objevi hlaska,ze je ovladac disconnect a musim ho znova nahodit.. Citovat
0 EliteGamerSVK Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2015 Tu pomôže asi len reklamácia.. Citovat
0 valis1 Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2015 Obcas mi to taky dělá ale až když jsou baterie tak pod půlkou. Takže bych ten problém viděl v tomhle Citovat
0 draxler Odesláno Říjen 17, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2015 Baterie plne... v tom to nebude... hlavne se to stava i mym pratelum,kteri vlastni taky tuto konzoli.... to: valis1 ohromny plus za znak Alfa Romeo,taky jsem vlastnik:) Citovat
Otázka
draxler
Zdravim, resil jste uz nekdo samovolne vypinani gamepadu na XOne?
Baterie jsem menil. Behem hrani se mi ovladac rozblika a na obrazovce se objevi hlaska,ze je ovladac disconnect a musim ho znova nahodit..
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.