drahoczek Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Zdravím, poradí někdo co udělat při prodeji Xboxu? Myslím jak smazat všechny osobní data a tak? At tam po mě něco nezůstane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tofi Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 (upraveno) Zdravím, poradí někdo co udělat při prodeji Xboxu? Myslím jak smazat všechny osobní data a tak? At tam po mě něco nezůstane... factory reset Upraveno Říjen 16, 2015 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drahoczek Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Když to udělám smažou se i hry co sem stáhl nebo zůstanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 smaže se vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
drahoczek
Zdravím, poradí někdo co udělat při prodeji Xboxu? Myslím jak smazat všechny osobní data a tak? At tam po mě něco nezůstane...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.