pkraus Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Ahoj, slyšel jsem od kamaráda, že existuje nějaký program, díky kterému mohu posílat a přijímat soubory přes wi-fi v psp, už jsem ale zapoměl jak se jmenuje. Poraďte pls, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Kdbys priste hledal ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007110026 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 nebo ir shell, ten toho umí mnohem víc a lépe vypadá:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 :psp:2Tommzs - a nebo pokud má PSP Slim, což předpokládám - jelikož je tu krátce tak mu nic než ta první varianta od Maty nezbývá :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 jak to vzdyt ir shel jde taky na psp slim. Jo jinak je dobrej ad hock wifi transfer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ndra Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 nebude to tim ze slimak nema IR?? :-) a stejne je to prez ten infra pomalejsi si myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 no a kdo se tu bavi o infraportu..on chce jen posilat soubory pres WIFI.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ndra Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 :sorry: stydim se, ja myslel ze IR shell to posila jenom prez infra... koukam ze ne, priste radsi nic, mam par prispevku, a vsecko takovy skvosty :| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pkraus
Ahoj, slyšel jsem od kamaráda, že existuje nějaký program, díky kterému mohu posílat a přijímat soubory přes wi-fi v psp, už jsem ale zapoměl jak se jmenuje.
Poraďte pls, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts