tofi Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Luxusni gamepad: Fallout 4 controller's estimated ship date is 10th November to coincide with the game's release. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Nevím proč, ale tohle mi přijde jako z tržnice v Praze, konkrétně Holešovic .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 nahodou to nevypadá špatně :D btw. s tou tržnicí v Holešovicích si to trefil o víkendu jsem tam byl.... :D někdo je tam chudáky vypálil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 praveze k Falloutu se takovy ovladac jako nekde z bazaru, naramne hodi, navic ma tam jedno nove tlacitko (vpravo dole), udajne slouzi k ovladani chatu, sice nevim zatim jak to funguje ale je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 a jeste pridam link na recenze az teda budou ;-) http://www.metacritic.com/game/xbox-one/fallout-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipeta Odesláno Červen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2018 Teď je Fallout 4 v game passu. Tak jsem ho hned stáhnul a ono to pořáď padá hned v menu, když napíšou "stikni jakoukoli klávesu". Zachrčí to a spadne. Tak jsem to odinstaloval. Vypl jsem svůj xbox one s z eletriky. Pak jsem ho znovu zapnul, nainstaloval a padá to pořád na tom samém místě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.