tofi Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2015 Luxusni gamepad: Fallout 4 controller's estimated ship date is 10th November to coincide with the game's release. Citovat
kruta Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2015 Nevím proč, ale tohle mi přijde jako z tržnice v Praze, konkrétně Holešovic .. :) Citovat
BioToXx_ Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2015 nahodou to nevypadá špatně :D btw. s tou tržnicí v Holešovicích si to trefil o víkendu jsem tam byl.... :D někdo je tam chudáky vypálil :D Citovat
tofi Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2015 praveze k Falloutu se takovy ovladac jako nekde z bazaru, naramne hodi, navic ma tam jedno nove tlacitko (vpravo dole), udajne slouzi k ovladani chatu, sice nevim zatim jak to funguje ale je tam Citovat
tofi Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2015 a jeste pridam link na recenze az teda budou ;-) http://www.metacritic.com/game/xbox-one/fallout-4 Citovat
zipeta Odesláno Červen 14, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2018 Teď je Fallout 4 v game passu. Tak jsem ho hned stáhnul a ono to pořáď padá hned v menu, když napíšou "stikni jakoukoli klávesu". Zachrčí to a spadne. Tak jsem to odinstaloval. Vypl jsem svůj xbox one s z eletriky. Pak jsem ho znovu zapnul, nainstaloval a padá to pořád na tom samém místě? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.