Stacho Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Ahoj, chci se zeptat, když si od někoho koupím účet a má tam hry, lze si ty hry nějak převést na můj účet? :) Jsou to hry, které chci hrát i online, čili, musím mít PS+ a ten mám na svém účtu. Jde to? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2015 Musíš ten účet nastavit jako primární. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Zdar Když mám :[h=3]Wasteland 2: Director's Cut[/h] a chci nabídnout SEKUNDÁRNÍ slot k prodeji,jak to mám udělat?Jak ted postupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Ten účet si přihlásíš na konzoli jako primár a údaje pošleš tomu co to od tebe koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 yanek71 Aha,tak to je lehké. Dám mu přihlašovací heslo a jméno toho účtu. Takže je asi nejlepší si vytvořit jeden takový,který bude mít člověk právě na tyhle věci. díky yanek71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Nejlepsi je na kazdou hru novy ucet. Kdyz mas na jednom uctu vic her, tak nemuzes prodat sloty na jednu hru a pak na druhou, slot plati jakoze pro cely ucet at uz je tam jedna hra nebo 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Manoust a to by bylo lepší ten účet nemít jako primár,ale poslat mu pouze sekundární účet a na něm mít tu hru ,protože na primárním účty mám všechny.Tedy jak píšeš a já to vidím tak,že na každou hru přesně udělat všechno nově,ale jako.....sekundární účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.