Stacho Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Ahoj, chci se zeptat, když si od někoho koupím účet a má tam hry, lze si ty hry nějak převést na můj účet? :) Jsou to hry, které chci hrát i online, čili, musím mít PS+ a ten mám na svém účtu. Jde to? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Hry nelze prevest na tvuj ucet, ale ten koupeny ucet jde aktivovat jako primarni, tim padem budes moct ty hry z koupeneho uctu hrat i na svem uctu. Pokud ma PS+ na svem uctu, tak online Ti samozrejme pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stacho Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Takže to koupím, nastavím ten účet jako svůj primární? :) A můj hlavní bude sekundární, ten na kterém mám PS+? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tofi Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 akorat nekupuj secundarni ucet, ten jako primar nastavit nesmis, protoze bys tim zrusil toho co si ho jako primari koupil, chapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 (upraveno) Takže to koupím, nastavím ten účet jako svůj primární? :) A můj hlavní bude sekundární, ten na kterém mám PS+? :) Pojem "primární (sekundární) účet", který se zde na fóru používá, je poněkud zavádějící. Ve skutečnosti se jedná o primární (sekundární) konzoli pro ten daný účet, přičemž jedna konzole může být nastavena jako primární pro více účtů. Upraveno Říjen 22, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stacho
Ahoj, chci se zeptat, když si od někoho koupím účet a má tam hry, lze si ty hry nějak převést na můj účet? :) Jsou to hry, které chci hrát i online, čili, musím mít PS+ a ten mám na svém účtu. Jde to? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.