Kinimod84 Odesláno Říjen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2015 čus hrajete někdo můžem když tak zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vince Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Ja budu kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 mám. kdyžtak LemijuCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavpot Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 ahoj chci kupovat basket ještě nevím který jestli tento nebo live 16, hru chci z PS store, nevíte jestli je v alespon jednom basketu čeština?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 čau tak čeština v NBA2K16 není, každopádně je to nejlepší sportovní hra škoda že 2K neudělá taky tu NHL2K jak dělali EA by potřebovala konkurenci i v hokeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 lemiju přidal jsem si tě už tak před 14 dny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Ahoj, hrajete to nekdo? Dnes mi to dolso a teprve se budu ucit, laka me moc kariera, ale jsem hrac nhl a forbalu, je to tak tezke na ovladani? Kdyztak si me pridejte Zakoush :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 (upraveno) není to zas tak těžké na ovládaní za chvíli to máš v ruce :) Upraveno Únor 14, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 No, ja nemam ted predplaceny ps plus :) Ale pridam si te a pak muzeme dat. Mam problem hlavne s branenim, rychlej protiutok nejde branit snad vubec, tp clovek doufa, ze bude mit stesti. Jiank parada, ale chce to trenink :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 jasný v pohodě :) to branění chce jen trenink i ty smeče ubránit někdy jde chce to jen dobré načasování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albinek17 Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 když hraju karieru za bělocha, tak celá rodina jsou černoši, dá se to nějak změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 :) tím pádem to není tvoje rodina tak se podle toho k nim chovej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 to tam je ? to je mazec :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albinek17 Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 no podle těch řečí co tam ta rodina vede, tak je to uchylný:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Květen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2017 Ahojky. Mam dotaz. Da se nejak nastavit, abych hrala pouze za 1 hrace v modu play now? Aby jsem v zápase nehrala za vsech 5 hracu, ale pouze za 1, ktereho si nastavim pred zapasem. Nikde to nemuzu najit. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.