=Trolik= Odesláno Říjen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2015 Ahoj, uz si nevim rady co s tim, kluk hraje Minecrafta na xku, ale nemohu za zadnou cenu prevest hru na Full. Proste se vsude tvari jako odemcena ale stale funguje jako Trial. Vyzkousel jsem uz ruzne verze ale porad stejne chovani, contpatch mam na false, v XM mam vse odemcene, hru jsem dal i do Content, ale porad to nejde :-/ Uz si nevim rady jak na to. Kdyz spustim hru tak tam mam nabidku unlock Full, pri potvrzeni to koncim chybovou hlaskou. Napada nekoho neco? Zkousel jsem XBLA unlocker, XM360, Content manager 3.0, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Máš DVD verzi nebo Live zkusil bych obě potom bych zkusil stáhnout Title updates,zkusit spustit v xexmenu nebo použít auroru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.