Mischino19 Odesláno Říjen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2015 Zdravím.. prosím vás poradte mi ako spojazdním volant Manta compressor supreme 2.. všetko mám zapojené zapnem hru forzu a nič nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Nezprovoznim protoze 360ka nepodporuje tento volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mischino19 Odesláno Říjen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 dakujem za odpoved :) .. a na Win 8 bude fungovať? napr. na nejakú staršiu hru ako NFS Carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 netusim, mel by jestli se ti podari sehnat/nainstalovat ovladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mischino19
Zdravím.. prosím vás poradte mi ako spojazdním volant Manta compressor supreme 2.. všetko mám zapojené zapnem hru forzu a nič nereaguje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.