gladiatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Mám inet přes modem kabelové TV, jaký wifi router je nejvhodnější pro slimáka? Jsoiu nějaké obecné zkušenosti, ketrý je nejlepší? dík gladiatorr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Mám inet přes modem kabelové TV, jaký wifi router je nejvhodnější pro slimáka? Jsoiu nějaké obecné zkušenosti, ketrý je nejlepší?dík gladiatorr kup si normal připojení,např od O2 a řekni že chceš routr a s wi-fi,obvykle maj jen jeden model:) typ PSP nema vliv na typ routru...8) a uplně zbytečnej topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 To je uplne jedno aky router das musi len mat WIFI to je cele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Opravdu je to jedno jaky router si poridis ale hlavne at vysila wifi signal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gladiatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 kup si normal připojení,např od O2 a řekni že chceš routr a s wi-fi,obvykle maj jen jeden model:)typ PSP nema vliv na typ routru...8) a uplně zbytečnej topic 1.když píšu, že mám kabel přes TV tak si asi nebudu kupuvat jiné připojení 2. Nejsem v této oblasti odborník proto se na to ptám. 3. dík všem za radu a 4: ad kryštof - úplně zbytečná a blbá odpověď a jestli jsi byl někdy v PC onchodě tak těch routrů je tam spousta a naetu jěště víc, některé mají také nápis kompatibilní s PSP, PS3 atd -takže to nemusí být tak jednoduché. ostatně o tom svědčí i diskuze o problémech s routrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 1) aby mel WAN sdirku, nejlepe jeste 4x LAN + nejake to WPA sifrovani, pripadne jeste filtr MAC adres ;) a to je asi vse, jeste at je od nejake dobry znacky (D-Link, U.S.Robotics, aj.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gladiatorr
Mám inet přes modem kabelové TV, jaký wifi router je nejvhodnější pro slimáka? Jsoiu nějaké obecné zkušenosti, ketrý je nejlepší?
dík gladiatorr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts