Assassin Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Dnes oficiálně vychází tato kompletně přepracovaná a upravená RPG hra s taktickými souboji, která původně vyšla na PC. Pokud někdo plánuje koupit a hrát v online COOP, tak si mě přídejte. PSN: AsssassinCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 ja uz hram.a mam co delat to pobrat vsechno:))nevim za koho hrat.CZ tam nakonec neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Mě hra příjde až zítra :cry:. Jinak absence češtiny mi ani moc nevadí. Ze začátku je toho fakt moc ale potom jak to všechno pochopíš, už budeš dělat věci automaticky. Hru jsem už dohrál dávno na PC, takže vím co a jak. Ze začátku je nejlepší si udělat určitě mága fire/earth a lušitníka popř. meč+štít, ale na tom ani tak nezáleží, protože v průběhu hry se ti budou otevírat nové charaktery, které se k tobě můžou připojit. Na jakou hraješ obtížnost, já jsem uvažoval o druhé nejtěžší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 ja hraju na tu prvni co tam je.chci si hru uzit:)ja mam wizarda a witch.oba maj pavouky takze sme hned 4 jakoby:)a olej plus ohen dava dobre supy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vazik Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 zdravim, nemel by někdo zajem si tu hru zahrat online v coop. Pokud jo, vazik_cze Ps.: bez spechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.