crackonosh Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Ahojte. Může mi nškdo poradit jestli je nějaký fígl pro vložení karty s hrou do PSV. Kartu vložím tak ze3/4 a dál nic. Nechci to tam narvat násilím. Jsou i nějaké různé typy karet žeby nepasovala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 řekl bych že to tam dáváš naopak,řiď se podle šipek a když to ani tak nepůjde tak to otoč vodorovně. Zkus to,násilím to určitě nejde. Mělo by to tam zajet jak .... :D a cvakne to :D Vzpomínám si když jsem rval šuplík se simkou do svoji Z2 a nešlo mi to... pak přišla mladá,otočila to a měla to tam... :D TRUE STORY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Tak to vidím poprvé...rozhodně jí tam nedáváš tak jak máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Tak to vidím poprvé...rozhodně jí tam nedáváš tak jak máš...Otočenou tu kartu má dobře buď ji tam dava křivě nebo tam něco vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Heh,kartu musis mit otocenou obrazkem k sobe,myslim ze to tak je.Zlate piny musi byt na zadni strane a dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackonosh Odesláno Říjen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Však je vidět že ji dávám dobře. Displej a obrázek ve předu piny jsou dole. Jako by tam něco vadilo. Žádnou hru jsem tam ještě nedával. Hrály se jen dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Zaber,nic za to nedas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackonosh Odesláno Říjen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 No baže. nějakej umělec tam nacpal pamětovou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Ty vady :-D a jde vyndat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crackonosh
Ahojte. Může mi nškdo poradit jestli je nějaký fígl pro vložení karty s hrou do PSV. Kartu vložím tak ze3/4 a dál nic. Nechci to tam narvat násilím. Jsou i nějaké různé typy karet žeby nepasovala?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.