Chlupacz Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Ahoj všichni, mám dotaz. Koupil jsem použitej PS3 a minulej majitel má v něm asi 6 her co byly z PS+(AC, Metro 2033), bohužel já je spustit nemůžu, je nějaká šance, že bych si je mohl zahrát? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Bohužel si myslím, že hry z PS+ jsou úzce vázány na účet, ze kterýho byly pořízeny, tudíž to že by sis je mohl zahrát bez účtu předchozího majitele, je skoro nemožný. Je taky potřeba si dát pozor, kdyby si náhodou jeho účet získal, že potřebuješ pro jejich hraní vlastnit PS+ (mít ho aktivovaný za ten jejich poplatek co to stojí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chlupacz Odesláno Říjen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 On právě řikal, že stačí PS+ účet.. a že pak se jakoby regnou na můj účet a budu je moct hrát, ale radši se chci zeptat, abych zbytečně nekupoval PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 On právě řikal, že stačí PS+ účet.. a že pak se jakoby regnou na můj účet a budu je moct hrát, ale radši se chci zeptat, abych zbytečně nekupoval PS+. Tak to ti nechci lhát.. Snad bude nekdo s podobnou zkusenosti a poradi ti. Mozna se todle i resilo v tematech spojenych s PS+ v diskuzi u napr. PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chlupacz
Ahoj všichni, mám dotaz. Koupil jsem použitej PS3 a minulej majitel má v něm asi 6 her co byly z PS+(AC, Metro 2033), bohužel já je spustit nemůžu, je nějaká šance, že bych si je mohl zahrát? Díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.