bedy17 Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Zdarec, Mám použité ps3 80g. Všechny hry bývalého majitele jsem smazal a žádné jiné data tam nejsou ale stále mam volných jen 11gb. Kde je tech dalších 60-70gb? Pomůže naformátovàní? A jak zálohovat savy mých her? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Předpokládám, že za to může fakt, že 80GB není 80GB a zbytek si vzal systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bedy17 Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 No já bych řekl, že systém si vzal jen 6GB. Protože to ukazuje volných 11GB z 74GB. Nechce se mi věřit, že by si systém vzal 69GB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Těch 74GB je skutečná velikost disku, 80GB je to v desítkové soustavě. Smazal jsi i soubory ve složce "game data utility"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bedy17
Zdarec,
Mám použité ps3 80g. Všechny hry bývalého majitele jsem smazal a žádné jiné data tam nejsou ale stále mam volných jen 11gb. Kde je tech dalších 60-70gb? Pomůže naformátovàní? A jak zálohovat savy mých her?
Dík za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.