expertos Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 (upraveno) Je tu ještě někdo kdo dostal od SONY voucher na 10$ jen tak ? Neboť na to teď koukám jako blázen. http://postimg.org/image/f0g377edb/ PS: Na ps4 jsem měl aj zprávu ""From Playstation... A tam "Here s $10 on us" "" Upraveno Listopad 3, 2015 uživatelem expertos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Par mesiacov dozadu som dostal tiez 10 dolacov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Neměli jste zrovna narozeniny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Kdyz vidim vasi herni historii / pocet her / trofeje nic bych Vam nedal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Kde si ty videl moju hernu historiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 Tak jsem se dival a taky mi to doslo na americky ucet. Na narozeniny bych to netipoval, protoze na vsecky ucty davam stejne datum a to se neshoduje s emailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.