Erik Havaš Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Dobrý deň vie mi niekto poradiť? Včera som si kúpil nový NFS a keď som ho spustil zistil som že obraz je strašne nekvalitný a zrnitý, nezda sa mi že by to tak malo byť lebo napr Drive club a ani iné hry takýto obraz nemali mali omnoho lepši aj keď TV je velky ... Skúšal som aj nastavovať kadečo (PS4 aj tv ) ale neprišiel som na to v čom je problém Hra : NFS 2015 PS4 TV: Samsung LED FULL HD TV 55 palcový Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Ten filtr je primo ve hre, takze s tim nic neudelas. Mne pomohlo kdyz jsem si na televizi nastavil redukci sumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erik Havaš
Dobrý deň vie mi niekto poradiť?
Včera som si kúpil nový NFS a keď som ho spustil zistil som že obraz je strašne nekvalitný a zrnitý, nezda sa mi že by to tak malo byť
lebo napr Drive club a ani iné hry takýto obraz nemali mali omnoho lepši aj keď TV je velky ...
Skúšal som aj nastavovať kadečo (PS4 aj tv ) ale neprišiel som na to v čom je problém
Hra : NFS 2015 PS4
TV: Samsung LED FULL HD TV 55 palcový
Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.